emailicon.png   facebookicon.png   pintersticon.png   twittericon.png   rssicon.png

cart.jpg

eboszi_blogon.jpg

clowninthecircle.jpg


doityourself_rose.jpg


inspiralo_green.jpg


gyik.jpg

archivum.jpg

garden_ball.jpg

SZOKNYA SZONCSIKÁNAK

2014.07.22. 20:02 - miss Scotty

Címkék: nyár szoknya varrás tavasz nyár szabásminta gyerekdivat gyerektrend egyedi gyerekruha szoknya szabásminta pdf szabásminta miss Scotty

szoncsiszoknya.jpg

Az idén is itt nyaral a kis unokahúgi. Már meg sem lepődöm azon, hogy azok, akik nem ismernek és látnak a három gyerekkel, szinte egytől egyig úgy gondolják, hogy mindhárman testvérek. A rokonság duplán adott, mert amellett, hogy az öcsém lánya, a férjem unokahúgának a lánya is. Szóval, hárman a lányok tényleg olyanok, mintha testvérek lennének. Az pedig csak fokozza az összhatást, ha egyforma ruhában vannak.

A kis húginak ugyanabból a csíkos anyagból készült a szoknya, mint a lányaim matróznadrágja.

szoncsiszoknyaNo2.jpg

A szoknya sima téglalap alapból szabott és egy-egy hatalmas foltzseb díszíti az eleje oldalát. A derékrész gumiszalaggal ráncolt, aminek érdekessége, hogy a felső és fentről a harmadik sor gumiszalag nélküli. A szabásmintát a VARÁZSOLLÓ webáruházban találod. A szabásminta részletes folyamatleírást tartalmaz. Minden egyes folyamat fotókkal illusztrált, ezzel is megkönnyítve a munkavégzést.

 

sailing.jpg

NYÁRI SZÜNET

2014.07.18. 17:15 - miss Scotty

Címkék: varrás gyerekdivat gyereknadrág gyerektrend egyedi gyerekruha miss Scotty

walking on the beach.jpg

Amikor a gyerekek nyári szünidőn vannak, nem tudok és igazából nem is szeretek dolgozni. Hiába nagyobbak már, még mindig lelkiismeret furdalásom van, ha nem töltök elég időt velük. Szeptembertől decemberig úgyis hajtás van a VARÁZSOLLÓ műhelyében, így most pihizünk egy kicsit és néha fotózgatunk is.

Ettől függetlenül néha-néha leporolom a varrógépet, hogy ne érezze annyira elhagyatottnak magát. Így volt ez a héten is, amikor a képen látható halásznadrágok készültek. A nadrágok eleje egy egy hajtást kapott, amire 3-3db ezüst színű gomb került. A derékrész (az eleje közepe 10cm-es szakaszát leszámítva) körben gumiszalaggal húzott. A nadrágok oldalába pedig egy-egy zsebet terveztem.

nautical_pants_close.jpg

 

További szép nyarat kívánok kedves VARÁZSOLLÓ olvasó!!!

new_product.jpg

 

TOMBOL A NYÁR

2014.07.17. 12:09 - miss Scotty

Címkék: gyerekruha nyár varrás tavasz nyár gyerekdivat gyerektrend tengerész stílus egyedi gyerekruha miss Scotty

Tisztában vagyok vele, hogy nem mindenki szereti és használja az internet adta közösségi oldalakat. Az ő kedvükért mutatok be most néhány nyári ruhát, amit a VARÁZSOLLÓ Facebook oldalon már láthattatok páran.

A ruhák megvásárolhatók. További tudnivalókért klikk a képekre.

 

narrow_nauticalwithrickrack_front.jpg

navy_front.jpg

szineshimzett_military_front.jpg

piros_alsoszoknya_military_front.jpg

A képeken látható ruhákból egy-egy darab készült és mindegyik 104-es méretben. További információ a képek alá linkelt oldalon. Angolul nem tudó olvasóimnak szívesen adok felvilágosítást e-mailben.

garancia_stamp.jpg